top of page
.

TUINONTWERP VOOR EEN VROLIJKE STADSTUIN MET MEERDERE TERRASSEN (150 m2)

Deze vrolijke stadstuin in Leiderdorp is een mix tussen een romantische en klassieke tuin. Vanaf de verschillende terrassen is zicht op kleurrijke beplanting. In de tuin is privacy en rust. Langs alle paadjes staat verlichting, zodat de tuin ook 's avonds toegankelijk is. Deze verlichting geeft dan een mooi beeld vanuit het huis.

01 Meerdere zitplekken

Tegen de woning aan ligt een groot terras met eettafel. Naast de schuur is een tweede terrasje om nog even te borrelen in de avondzon. En achterin de tuin staat een bank in een hoger gelegen deel, waarvandaan je de hele tuin kunt overzien.

02 Kleurrijke beplanting in uitbundige kleuren

De vrolijke beplanting is uitbundig van kleur: paars, rood, geel, roze, gemengd met witte tinten. De bomen zorgen voor de benodigde schaduw in de tuin en trekken verschillende vogels aan.

03 Goede tuinverlichting

Langs alle paadjes staat verlichting, zodat de tuin ook 's avonds toegankelijk is. Deze verlichting geeft dan een mooi beeld vanuit het huis.

04 Foto's van de metamorfose

De verwaarloosde, ouderwetse tuin met veel heesters en weinig kleur is veranderd in een kleurrijke en sfeervolle tuin met drie terrasjes.

bottom of page