top of page
tuin 1-min.png

TUINONTWERP VOOR EEN NATUURLIJKE EN KINDVRIENDELIJKE GEZINSTUIN (60 m2)

Deze kleine, natuurlijke en kindvriendelijke stadstuin in Zoeterwoude is een groen paradijs voor het hele gezin. Veel speelruimte voor de kinderen. En een heerlijke plek voor volwassenen om tot rust te komen. Ook voor de vogels, bijen, hommels en de vlinders is deze groene tuin een aantrekkelijke plek.

01 Voor de kinderen

Deze stadstuin is een speelparadijs voor de kinderen. Ze hebben veel speelruimte: er  is een zandbak, schommel, schoolbord tegen de schutting, glijbaan, mini-picknicktafel en gras om op te voetballen en spelen.
02 Voor de ouders
Ook de ouders komen niets te kort: tussen de kleurrijke en natuurlijke beplanting is  bij  de woning een terras met eettafel. En achter in de tuin staat een loungeset om te relaxen en te lezen.
03 Voor de dieren
Dieren zijn welkom in deze tuin. Daarom is de gekozen natuurlijke beplanting populair bij vlinders, hommels en bijen; de bomen zorgen voor meer vogels in de tuin. Kortom:  meer biodiversiteit in de tuin!

04 Foto's van de metamorfose

De foto's laten zien hoe een tuin vol stenen is veranderd in een groene en diervriendelijke buitenkamer met speelruimte voor de kinderen en loungeruimte voor de volwassenen.

bottom of page